44

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .. ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!

Μοναστηριακές Συνταγές

Υλικά :

Ρετσίνα 1 κούπα
Ταχίνι 1 κούπα
Ζάχαρη 1 κούπα
Μπέικιν-πάουντερ 2 κουταλάκια του γλυκού
Βανίλια 1
Μαστίχα Χίου κοπανισμένη (σε σκόνη) 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλεύρι 650 γραμμάρια
Φυτική κρέμα ½ κούπα

55

Εκτέλεση :

Μέσα σε μια λεκάνη της κουζίνας χτυπάμε με το μίξερ το ταχίνι και την ζάχαρη, μέχρι ν’ασπρίσει. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε την ζύμη καλά και πλάθουμε τα κουλουράκια σε ό,τι    σχήματα θέλουμε. Τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς στρώνοντας στο ταψί λαδόκολλα, για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν . Αν θέλετε , τα πασπαλίζετε με σουσάμι, πριν τα ψήσετε.

monastiriaka.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.