97

Αυτό το κακόμοιρο άλογο αργοπέθαινε μέσα στο κρύο. Αυτός που το βρήκε έκανε κάτι που θα σας καταπλήξει!

Ο καιρός στο βόρειο ημισφαίριο κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι αρκετά… βάρβαρος. Παγωμένοι άνεμοι, αδιάκοπη βροχή και το χιόνι που πέφτει με τους τόνους, είναι καταστροφικά για πολλές εγκαταστάσεις, πόσο μάλλον για τα ζώα που βρίσκονται έξω, απροστάτευτα από τα καιρικά φαινόμενα.

Και όμως, σε αυτό το μαρτύριο υπέβαλαν αυτά τα κακόμοιρα άλογα. Ευτυχώς όμως, μια φοράδα με το πουλάρι της, σώθηκαν την τελευταία στιγμή! Ποιος ξέρει τι θα είχαν απογίνει αν έμεναν έξω λίγες ώρες ακόμη…

YouTube

Όταν ο κτηνίατρος έφτασε στην περιοχή, διαπίστωσε πως οι παλμοί της καρδιάς της Macy ήταν πολύ αδύναμοι…

YouTube

Δεν παρέδωσε όμως τα όπλα! Της παρείχε πρώτες βοήθειες και κάλυψε τις βασικές της ανάγκες και στη συνέχεια, η Macy και το μωρό της, η Loca, μεταφέρθηκαν στο Hall Farm Rescue and Rehoming Centre.

YouTube

Επιτέλους είχαν ένα ζεστό και ασφαλές μέρος για να κοιμηθούν!

17

Έξι μήνες αργότερα, η Macy είναι σαν καινούργια!

18

Το ίδιο και η Loca!

19

Μοιάζει να τρέφεται σωστά πλέον, τι λέτε;

20

Δείτε ολόκληρη τη συγκινητική ιστορία τους στο παρακάτω βίντεο:

fanpage.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.