60

Όταν ένα φτωχό και άστεγο παιδί απολαμβάνει γεύμα σε εστιατόριο για πρώτη φορά (Βίντεο)

Το μόνο βέβαιο είναι πως το να βλέπεις ένα μικρό παιδί να πεινάει έξω από εστιατόριο είναι ομολογουμένως αποκαρδιωτικό θέαμα.

Πόσω μάλλον εάν αυτό το παιδί είναι φτωχό ή ταλαιπωρημένο από τη ζωή στο δρόμο, άσχετα από ποια χώρα μπορεί να προέρχεται. Δείτε πόσο μεγάλη χαρά πήρε ένα 5χρονο παιδί, ένα πεινασμένο προσφυγόπουλο, όταν ένας άνδρας αποφάσισε να το βάλει στο εστιατόριο και να του προσφέρει ένα πιάτο φαγητό και ένα χάμπουργκερ.

Μόνο συγκίνηση προκαλεί ο διάλογος των δύο πρωταγωνιστών του βίντεο. Όταν ο άγνωστος άνδρας ρωτά το παιδί: «Γιατί δεν πας στο σχολείο» για να λάβει την απάντηση: «Αν πάω στο σχολείο δεν θα μπορέσω να βρω κάτι να φάω».

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου:

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>