84

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΩΡΑ : Απρίλιος 2014: «Βοηθήστε με να τους αντιμετωπίσω…»

Δείχνει ότι ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής γνώριζε τα ακραία περιστατικά που συνέβαιναν σε βάρος του Βαγγέλη κι έψαχνε γεμάτος αγωνία τρόπους για να τα αντιμετωπίσει. Πριν από ένα χρόνο περίπου, τον Απρίλιο του 2014, επικοινώνησε με μία συμβουλευτική τηλεφωνική υπηρεσία υποστήριξης για γονείς και εφήβους.

633

Απρίλιος 2014: «Βοηθήστε με να τους αντιμετωπίσω…»

Μία νέα μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» σοκάρει.

Ανέφερε πως διηύθυνε την Γαλακτοκομική Σχολή που φιλοξενούσε παιδιά από όλη την Ελλάδα και διέθετε οικοτροφείο. Ζήτησε τη συμβουλή ειδικών γιατί όπως είπε στη Σχολή εργάζονταν ως επί το πλείστον γεωπόνοι και όχι κατηρτισμένοι εκπαιδευτικοί. Μια ομάδα τεσσάρων φοιτητών από την Κρήτη που είχαν μεγαλώσει στα βουνά και ήξεραν από όπλα όπως είπε χαρακτηριστικά, φερόταν βίαια σε ένα φοιτητή. Οι σύμβουλοι τον προέτρεψαν να μιλήσει στους γονείς τους για ενημέρωση και να τους ξανακαλέσει. Εκείνος ένιωσε πως δεν κατάλαβαν πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση που αντιμετώπιζε και δεν ξανακάλεσε στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Η υπεύθυνη της υπηρεσίας ενημέρωσε την Αστυνομία.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>