ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΡΟΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

20 – Ιαν – 2013 Ο τραγουδιστης Γιωργος Δασκαλακης αναχωρει εσπευσμενα στην Νυρεβεργη Γερμανιας για ενα επικινδυνο χειρουργιο!

Κανείς άλλος επί έξι σχεδόν χρόνια δε θα άντεχε να τρώει λίγο και αυτό το λίγο να το βγάζει πέντε λεπτά μετά την κατάποση της τροφής. Κανείς δε θα άντεχε να βλέπει το παιδί του να μεγαλώνει-και να ξέρει ότι μπορεί αύριο να είναι η τελευταία μέρα του.

 Κανείς δε θα τολμούσε να κάνει όνειρα όταν γνωρίζει ότι τα τραγικά λάθη των γιατρών τον έχουν οδηγήσει δίπλα στον θάνατο. Όπου ξαναβρέθηκε πριν χρόνια όταν έφτασε τα 240 κιλά και έπρεπε να χειρουργηθεί. Έπρεπε ν΄αφαιρέσει τον θόλο από το στομάχι του.

Ομως ο δασκαλακης δεν το εβαλε κατω ! Με πολυ προσευχη στην παναγια μας  και πολυ πιστη
εκανε αυτο το χειρουργιο  και βγηκε νικητης!

 Η παναγια μας ομως  εκτος οτι τον βοηθησε και εκανε το θαυμα της του εδωσε και μια υπεροχη κορουλα που την ονομασε Τσαμπικα !

Τωρα ζει ευτηχισμενος με την οικογενοια του και οι επιτυχιες στην ζωη του σε προσωπικο και επαγγελματικο επιπεδο ειναι δεδομενες !

                                                                      

Γιωργαρε ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι παντα καλα και να μας χαριζεις παντα επιτυχιες
γιατι το αξιζεις !!   

                                                                   

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>