13

Συγκλονιστικό βίντεο: Τα συναισθήματα του σκύλου σου οταν τον εγκαταλειπεις

Πρόκειται ίσως για ό,τι πιο ανατριχιαστικό έχετε δει ποτέ σας όσον αφορά τις καμπάνιες κατά της εγκατάλειψης κατοικίδιων στους δρόμους. Μια καμπάνια διαφορετική, που παρουσιάζει την εγκατάλειψη από μια νέα οπτική γωνία και σε κάνει να αναρωτιέσαι: Πώς μπορεί κάποιος να ενεργήσει με τέτοιο τρόπο;

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, θα δείτε το αδέσποτο ζώο στο σώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Η γιαγιά βρίσκεται στο αμάξι με το «αφεντικό» της και γνωρίζει πολύ καλά πως οδεύουν για κάποιο απομακρυσμένο μέρος όπου εκείνος σκοπεύει να την παρατήσει.

Στο πρόσωπο της ηλικιωμένης απεικονίζονται όλα τα συναισθήματα τα οποία ο σκύλος που είναι ένα βήμα πριν την εγκατάλειψη αδυνατεί να εκφράσει γιατί δεν έχει δάκρυα. Ο σκύλος ξέρει. Νιώθει. Είναι σίγουρος πως θα τον παρατήσουν, πονάει και δε μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό.

Πώς θα σας φαινόταν να βλέπατε μια ηλικιωμένη γυναίκα δεμένη σε ένα δέντρο να περιμένει να περάσει κάποιος τυχαία από εκεί για να την βοηθήσει; Για να την λύσει, να την αγκαλιάσει και να την πάρει μαζί του; Μπορεί το βίντεο να έχει happy end, ωστόσο δε συμβαίνει πάντα το ίδιο με τα ζώα που εγκαταλείπονται καθημερινά στους δρόμους.

Σίγουρα πάντως, μετά από αυτό το βίντεο θα το σκεφτείς διπλά για να πάρεις μια τέτοια απόφαση.

koolnews.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.