017

ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 15/12/2014

Στο νησί της Ρόδου, χρόνια τώρα τιμάται Η Παναγία Τσαμπίκα η Μεγαλόχαρη ιδιαίτερα από άτεκνες γυναίκες.
Αυτό γιατί χάρη στη Πίστη τους και φορώντας τη Ζώνη Της Παναγίας όλες απέκτησαν μωρό. Η δύναμη Της τεράστια, το άκουσμα Της παγκόσμιο. Γυναίκες ακόμα και από το εξωτερικό πίστεψαν στο Όνομα Της, άκουσαν το κάλεσμα Της, φόρεσαν τη Ζώνη Της και ένα μήνα αργότερα είχαν έναν άγγελο στα σπλάχνα τους να μεγαλώνει, έναν άγγελο που πρόσπαθούσαν αρκετό καιρό να αποκτήσουν!
 
Ζεύγαρια, εκτός Ρόδου, λοιπόν που δυστύχως δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδάκι επικοινωνούν μαζί μας και προμηθεύονται δωρεάν τη Ζώνη Της Παναγίας, όπως έκανε πριν 2 μήνες η φίλη μας Δήμητρα!
Μεσημέρι 23 Οκτωβρίου δεχτήκαμε μήνυμα από τη Δήμητρα, η οποία μας ζήτησε να της αποστείλουμε ταχυδρομικά μια Ζώνη για προσωπική της χρήση. Έτσι και έγινε.
0001
Στις 6 Νοεμβρίου η Δήμητρα παρέλαβε την Ζώνη της και μας τηλεφώνησε να της πούμε λεπτομερώς τις οδηγίες! Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες σήμερα ένα μήνα αργότερα λάβαμε μήνυμα από την Δήμητρα για το Θαύμα Της Παναγίας Μας.Οι εξετάσεις της βγήκαν θετικές, συγκεκριμένα η χοριακή της, όπως μας γράφει όλο ευτύχια!
0002
0004
“Άλλο ένα θαύμα, άλλη μια ζωούλα θα έρθει στον κόσμο χάρη στην Παναγία Μας!!
0003
Να ευχαριστήσουμε θερμά την Δήμητρα μας για την Πίστη της και να της ευχηθούμε ολόψυχα Καλή λευτεριά!!
http://panagiamegalohari.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.