171114164130_0846

Μάθημα ζωής από έναν 18χρονο που παίζει μπάσκετ με ένα χέρι!

Τίποτα δεν είναι αδύνατο σ’ αυτή τη ζωή, αρκεί να υπάρχει θέληση, υπομονή κι επιμονή!
Σίγουρα αυτά τα χαρακτηριστικά τα διαθέτει ο Ζακ Χόντσκινς, ο οποίος παίζει μπάσκετ με το ένα χέρι, καθώς το αριστερό του δεν αναπτύχθηκε από τον αγκώνα και κάτω.

Αυτό το γεγονός όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για τον 18χρονο μπασκετμπολίστα, αφού κατάφερε να δώσει στο όνειρό του «σάρκα και οστά»… έκανε το ντεμπούτο του στο κολλεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας.

Δύο λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα ο κόσμος  που βρισκόταν στο γήπεδο άρχισε να φωνάζει «Βάλε τον Ζακ, βάλε τον Ζακ…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ

Σχόλια

σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>