10672217_724131194302487_1219245899587376216_n

Θαύμα στην Μητέρα μου Τετ Ιούλ 17, 2013

Πριν κάποιους μήνες έκανα έκκληση για προσευχή στην σελίδα σας για την μητέρα μου η οποία 49 ετών βρέθηκε να έχει 2 κακοήθεις όγκους στο κεφάλι της αριστερά 6 εκατοστά ο καθένας!! Χάσαμε την γη κάτω από τα πόδια μας γιατί φυσικά αν δεν βιώσεις κάτι αντίστοιχο δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά.
Όσους γιατρούς επισκέφτηκα βρισκόταν σοκαρισμένοι βλέποντας την μαγνητική της. Μου είπαν ότι σίγουρα δεν μπορεί να αφαιρεθεί παραπάνω από 80%, ότι θα ήταν φυσικά ένα τεράστιο ρίσκο για την μετεγχειρητική ποιότητα ζωής που θα είχε (Μπορεί να έμενε φυτό κτλ) και ότι αυτό θα τις έδινε απλά κάποιους μήνες ζωής. Άλλοι μας πρότειναν να μην κάνει καν χειρουργείο και για να μην ταλαιπωρηθεί. Εμείς είμασταν αποφασισμένοι ότι αν οι όγκοι μπορούσαν να χειρουργηθούν προχωρούσαμε στην επέμβαση και από κει και πέρα ο Θεός θα αποφασίσει πόσο θα ζήσει.

Προσευχόμασταν συνέχεια όλοι μας όπως και πολλοί άλλοι. Κάναμε παρακλήσεις στην Παναγία, στον Κύριο, διαβάζαμε την προσευχή του Αγίου Παρθενίου για τους καρκινοπαθείς, προσκυνήσαμε τα ιερά λείψανα του Αγίου Γρηγορίου που ήταν στην περιοχή μας, προσευχόμασταν στον Άγιο Σπυρίδωνα, στον Άγιο Γεράσιμο, στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη και είχαμε κάνει τάματα τα οποία θα πραγματοποιούσαμε μετά το χειρουργείο. Εμφανίστηκε η Παναγία στην αδερφή μου στον ύπνο της και της είπε να βγάλει τον σταυρό της να τον ακουμπήσει στην εικόνα της και να τον δώσει στην μητέρα μας καθώς επίσης και στον πατέρα μου στο ιερό της εκκλησίας και του χαμογέλασε!!!

Το θαύμα έγινε. Ο χειρούργος αφαίρεσε και τους δύο τους όγκους και όλα κύλησαν ομαλά. Νοσηλεύτικε το βράδυ στην εντατική. Το πρωί εγώ με τον πατέρα μου και την αδερφή μου προσκυνήσαμε τον Όσιο Εφραίμ τον Σύρο στην Νέα Μάκρη. Μας πιάσαν τα κλάματα ήταν τόσο ζωντανός!!!! Πήγαμε να δούμε τον γιατρό και να ρωτήσουμε για την μητέρα μας αν ξύπνησε και πως είναι. Μας ενημέρωσε ότι η μητέρα μας είναι απολύτως καλά, κουνιέται και μιλάει κανονικά και ότι »αμυγδαλές να είχε κάνει τόσο καλά δεν θα ήταν». Την επομένη του χειρουργείου περπάτησε κανονικά!!! Μετά από 3 ημέρες βγήκαμε από το Νοσοκομείο και πήγαμε να προσκυνήσουμε όλοι μαζί πλέον τον Όσιο Εφραίμ στην Νέα Μάκρη. Αυτήν την στιγμή έχουμε τελειώσει τις ακτινοβολίες και αυτήν την στιγμή κάνει χημειοθεραπείες και ο γιατρός της ισχυρίζεται ότι είναι σαν να μην κάνει θεραπεία. Η ψυχολογία της και η δύναμη της είναι τεράστια και αυτό οφείλεται στον Θεό 100%. Θα ήθελα να επισημάνω ότι ο χειρούργος που τελικά χειρούργησε την μητέρα μας βρέθηκε στον δρόμο μας από μία κοπέλα άσχετη με εμάς και πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι είναι γραμμένος στο βιβλίο με τα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ!!

Ευχαριστούμε τον Θεό, την Παναγία και όλους τους Αγίους που μπορούμε να έχουμε την μητέρα μας μαζί μας με μια απόλυτα φυσιολογική ζωή αυτήν τη στιγμή. Το άν θα εμφανιστεί ξανά ο όγκος και το πόσο θα επιβιώσει η μητέρα μου το ξέρει ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ και κανένας από τους γιατρούς.

Φυσικά το διαλαλώ και θα το διαλαλώ όσο με αξιώνει ο Θεός και θα προσπαθώ μέσα από το θαύμα αυτό να στηρίζω όσο μπορώ άτομα με παρόμοιο πρόβλημα που βρίσκονται στον δρόμο μου.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.