10

Δείτε τον ξεχωριστό Επιτάφιο με τις… 220.000 πέρλες!!!

Ένας από τους ομορφότερους και τους πλέον ξεχωριστούς επιτάφιους είναι αυτός του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει καταβάλλει προσπάθειες έτσι ώστε να μπορέσει να επιτύχει έναν πολύ όμορφο στολισμό!

Ο ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγκας ανέφερε ότι και φέτος το όραμά τους με την αγάπη και την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρου και την πολύωρη εργασία έλαβε σάρκα και οστά.

Ο Επιτάφιος των Αγίων Αγγέλων, όπως τον ονόμασαν, οι τέσσερις άγγελοι φυλάνε στις τέσσερις γωνίες τον Άγιο Τάφο. Ένα πολύ σημαντικό έργο που με μεράκι και τη βοήθεια των εθελοντών πραγματοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το arcadiaportal, αποτελείται από σχεδόν 220.000 πέρλες με πολύ μικρό κόστος. Όπως είπε και ο ιερέας Ἰωάννης Σουρλίγκας «Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αλλά είναι καλοδουλεμένο».

Ο πήχης ανεβαίνει για τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου και αναμένουμε του χρόνου έναν ακόμα πιο ξεχωριστό Επιτάφιο.

kontranews.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>