777

Γυναίκα σώζει χτυπημένο σκύλο – Αυτό όμως που θα σας συγκινήσει είναι ο τρόπος που της το ανταποδίδει

Μόνο συγκίνηση προκαλεί το βίντεο διάσωσης του μικρόσωμου σκύλου που βρίσκεται μόνος και χτυπημένος σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες. Το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο αποτελεί μάθημα ανθρωπιάς και καθιστά σαφές ότι ο σκύλος είναι όντως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Όταν το σωματείο προστασίας σκύλων «Rescue From The Heart» λαμβάνει μια κλήση που αφορά ένα σκυλάκο ράτσας Poodle που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε, η Άνι φεύγει αμέσως για να εντοπίσει το άτυχο ζώο. Ο μικρόσωμος σκύλος βρίσκεται στη γωνιά ενός πολυσύχναστου δρόμου, τρομαγμένος και ολομόναχος, όταν η Άνι τον πλησιάζει και τον παίρνει στην αγκαλιά της.

Τα λόγια είναι περιττά γι’ αυτό που ακολούθησε. Για την ακρίβεια, τα λόγια δεν φτάνουν για να περιγράψουν τα συναισθήματα της μικρής Λέϊλα (όπως ονόμασαν τη σκυλίτσα), ούτε και της Άνι που βίωσε την αγάπη του  αδέσποτου από το πρώτο λεπτό.

Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>