Συστατικά
  • 2 αυγά
  • 1 κ.γ. χυμός λεμονιού
  • ξύσμα από λεμόνι
  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ. αμύγδαλο τριμμένο
  • 2 κ.γ. κανέλα σκόνη
  • 1 κ.γ. τζίντζερ σκόνη

 

Μέθοδος Εκτέλεσης
Εύκολα μπισκότα κανέλας χωρίς γλουτένη! Η συνταγή είναι αρκετή για 10-12 μεγάλα μπισκότα

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170 βαθμούς.
  • Στο μηχάνημα με τα μαχαίρια ή στο μούλτι βάζουμε όλα τα υλικά μας και Χτυπάμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  •   Θα χρειαστεί περίπου 5-7 λεπτά στο πολυμηχάνημα και ίσως λίγο περισσότερο στο μούλτι.
  • Η ζύμη δεν θα είναι πάρα πολύ σφιχτή και σίγουρα θα κολλάει αλλά έτσι πρέπει να είναι.
  • Με τη βοήθεια ενός κουταλιού της σούπας ρίχνουμε μία γεμάτη κουταλιά από το μείγμα μας σε ένα ταψάκι το οποίο το έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
  • Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να χρησιμοποιήσουμε όλο το μείγμα.
  • Αφήνουμε κενό μεταξύ των μπισκότων γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο.
  • Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά.
  • Τα μπισκότα όταν βγουν από το φούρνο θα είναι πολύ μαλακά αλλά έτσι πρέπει να είναι.
  • Αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε μια σχάρα.
  • Όσο κρυώνουν θα γίνονται και πιο σφιχτά.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

H panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.