ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • ¾ φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 4 κουταλιές του τσαγιού σκόνη espresso
  • 300 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα, θρυμματισμένη
  • κακάο σε σκόνη για την επικάλυψη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και τη σκόνη espresso σε μια κατσαρόλα ανακατεύοντας συχνά. Σβήστε τη φωτιά λίγο πριν αρχίσει να βράζει και ανακατέψτε με ένα σύρμα.

Ρίξτε το ζεστό μείγμα πάνω από την θρυμματισμένη σοκολάτα και αφήστε το να ‘καθίσει’ για ένα λεπτό. Στη συνέχεια, χτυπήστε ελαφρά με το σύρμα μέχρι η σοκολάτα και κρέμα λιώσουν ώστε να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.

Δειτε την συνεχεια     εδω

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

H panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.