Στα μέσα του καλοκαιριού, μερικές φορές νιώθουμε περικυκλωμένοι από πανέμορφες μυρωδιές λουλουδιών, της θάλασσας, του αντηλιακού ή του κρέατος που ψήνεται στο μπάρμπεκιου. 

Με αυτή την συνταγή θα γίνει ακόμα καλύτερο γιατί εκτός από το κρέας, η μυρωδιά του κρεμμυδιού σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη.

Θα χρειαστείτε (για 2 μερίδες):

500 γρ. μπριζόλες
αλάτι και πιπέρι
4 κρεμμύδια
90 γρ. τριμμένο τυρί
100 γρ. μπέικον, κομμένο και τηγανισμένο

Οδηγίες:

Αρχικά, ρίξτε στην μπριζόλα το αλάτι και το πιπέρι και αφού καθαρίστε τα κρεμμύδια, χαράξτε πάνω τους έναν σταυρό αλλά όχι μέχρι κάτω.

Βάλτε τα κρεμμύδια και τις μπριζόλες πάνω στη σχάρα. Αλλιώς, μπορείτε να τα βάλετε στις αντιστάσεις του φούρνου στους 200 βαθμούς Κελσίου. Να θυμάστε πως οι μπριζόλες χρειάζονται λιγότερη ώρα από τα κρεμμύδια.

Όταν τα κρεμμύδια ανοίξουν, ρίξτε από πάνω τους το τυρί και το μπέικον και ψήστε για λίγα ακόμα λεπτά.

Μετά, είναι έτοιμο να το σερβίρετε.

Για αυτή τη συνταγή, η σχάρα κάνει την περισσότερη δουλειά, που σημαίνει πως μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις πεντανόστιμες μυρωδιές.

Πώς σας φάνηκε αυτή η συνταγή; Θα την δοκιμάσετε;

Credit: scrumdiddlyumptious.com. fanpage.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

H panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.