200 γρ.φουντούκια
1 ποτήρι νερό
1 βανίλια
1 πακέτο κακάο(125 γρ.)
1 1 /2 ποτήρι ζάχαρη
70 γρ.κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Αλέθουμε τα φουντούκια πολύ-καλά στο μπλέντερ.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα αλλά ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πιάσει στον πάτο.
Όταν δέσει την κατεβάζουμε από την φωτιάκαι την βάζουμε σ ενα βάζο.
Αφήνουμε την μερέντα να κρυώσει χωρίς να κλείσουμε το βάζο.
Αφού κρυώσει βιδώνουμε το βάζο καλά.
Διατηρείται και εκτός ψυγείου.
Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !
Αφήστε το σχόλιο σας
Σχόλια
Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.
Δείτε επίσης
Στο Άγιο Όρος πριν αρχίσουν το ζύμωμα των προσφόρων, ανάβουνε λαμπάδα στο προσκυνητάρι με τις εικόνες της Παναγίας και του…
ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ Είναι η πιο εύκολη συνταγή για μους σοκολάτας που μπορείτε να φτιάξετε μέσα σε 10 λεπτά, με 2…