Υλικά :
1 κιλό κολοκύθια μέτρια τρυφερά χωρίς απόρους
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (κεφαλοτύρι)
4 αυγά
Φαρίν-απ
Λίγη τριμμένη φρυγανιά
Πιπέρι
Δυόσμος ψιλοκομμένος
Ρίγανη, αλάτι
Εκτέλεση:
Τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκύθια.
Αλατίζουμε λίγο και τα στύβουμε καλά.
Ρίχνουμε το τυρί, το δυόσμο, το πιπέρι και τα αυγά, την τριμμένη φρυγανιά και το φαρίν απ ώστε να πήξουν.
Όταν κάψει το λάδι στη φριτέζα ή το τηγάνι ρίχνουμε μέσα τους λουκουμάδες που τους έχουμε πρώτα αλευρώσει.
Όταν ροδίσουν καλά τους βγάζουμε.
Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !
Αφήστε το σχόλιο σας
Σχόλια
Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.
Δείτε επίσης
Στις 27 Αυγούστου είναι του Αγίου Φανουρίου και πρέπει να φτιάξουμε μία φανουρόπιτα. Υλικά 1 κούπα σπορέλαιο 3 κούπες αλεύρι…
ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ: Υλικά συνταγής 1 φλιτζ. χυμός πορτοκαλιού 1 φλιτζ. ζάχαρη 1 φλιτζ. ηλιέλαιο 1 κ.γ. κανέλα 3 ποτήρια αλεύρι κοσκινισμένο 2…