recipe_main_IMG_2796

Εύκολα μπισκότα κανέλας

Συστατικά
  • 2 αυγά
  • 1 κ.γ. χυμός λεμονιού
  • ξύσμα από λεμόνι
  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ. αμύγδαλο τριμμένο
  • 2 κ.γ. κανέλα σκόνη
  • 1 κ.γ. τζίντζερ σκόνη

 

Μέθοδος Εκτέλεσης
Εύκολα μπισκότα κανέλας χωρίς γλουτένη! Η συνταγή είναι αρκετή για 10-12 μεγάλα μπισκότα

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170 βαθμούς.
  • Στο μηχάνημα με τα μαχαίρια ή στο μούλτι βάζουμε όλα τα υλικά μας και Χτυπάμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  •   Θα χρειαστεί περίπου 5-7 λεπτά στο πολυμηχάνημα και ίσως λίγο περισσότερο στο μούλτι.
  • Η ζύμη δεν θα είναι πάρα πολύ σφιχτή και σίγουρα θα κολλάει αλλά έτσι πρέπει να είναι.
  • Με τη βοήθεια ενός κουταλιού της σούπας ρίχνουμε μία γεμάτη κουταλιά από το μείγμα μας σε ένα ταψάκι το οποίο το έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
  • Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να χρησιμοποιήσουμε όλο το μείγμα.
  • Αφήνουμε κενό μεταξύ των μπισκότων γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο.
  • Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά.
  • Τα μπισκότα όταν βγουν από το φούρνο θα είναι πολύ μαλακά αλλά έτσι πρέπει να είναι.
  • Αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε μια σχάρα.
  • Όσο κρυώνουν θα γίνονται και πιο σφιχτά.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.