84

Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε!

Οι σχέσεις των μικρών παιδιών μεταξύ τους αλλά και με τα ζώα είναι χωρίς αμφιβολία αγνές και απαλλαγμένες από φόβο ή προκαταλήψεις.

Η Elena Karneeva, μια επαγγελματίας φωτογράφος από τη Μόσχα της Ρωσίας, απαθανάτισε την αθωότητα μεταξύ παιδιών και ζώων στις παρακάτω μαγευτικές φωτογραφίες.

Σε κάθε φωτογραφία, τα παιδιά δείχνουν το σεβασμό, την αγάπη και τα φιλικά τους αισθήματα προς τα ζωάκια χωρίς να τα αντιμετωπίζουν σαν άγρια πλάσματα ή φαγητό.

Οι σκύλοι, τα προβατάκια, οι κουκουβάγιες και τα άλλα ζωάκια δημιουργούν ένα υπέροχα μαγευτικό και υπαίθριο τοπίο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας εντυπωσιάσουν με την αγνότητα και την ομορφιά τους χωρίς καμιά αμφιβολία.

Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα0 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα1 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα2 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα3 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα4 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα5 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα6 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα7 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα8 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα9 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα10 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα11 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα12 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα13 Τρυφερές φωτογραφίες παιδιών μαζί με ζώα που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! - Εικόνα14

Πληροφορίες: karneeva.ru | 500px | Facebook | Instagram .tilestwra.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.