5

Το Ευαγγέλιο του Ιωάννη «ανάγκασε» βιαστή να αλλάξει συμπεριφορά

Το Ευαγγέλιο του Ιωάννη «ανάγκασε» βιαστή να αλλάξει συμπεριφορά

Παρά την εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά του, ένας αδίστακτος κακοποιός φαίνεται πως αισθανόταν ανίσχυρος μπροστά στην προσευχή των θυμάτων του!

Ο Charlie Christopher Bates είχε βιάσει και κλέψει διάφορες γυναίκες, έχοντας μάλιστα εισβάλει και στο σπίτι τους! Ωστόσο, το τελευταίο του θύμα τη γλίτωσε κυριολεκτικά εκ θαύματος.

Ο κακοποιός εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας, στην Τάμπα της Φλόριντα, και την ανάγκασε να γδυθεί και να τον φιλήσει πριν τη βιάσει. Η απελπισμένη γυναίκα γονάτισε και άρχισε να προσεύχεται! Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα παρέθεσε στον κακοποιό ένα εδάφιο από το Ευαγγέλιο του Ιωάννη: «Οὕτω γὰρ ἠγάπησεν ὁ Θεὸς τὸν κόσμον».

Η συμπεριφορά του άντρα έγινε διαφορετική. Ζήτησε συγγνώμη, της έδωσε μια μπλούζα και προσευχήθηκαν μαζί. Η γυναίκα προσπάθησε να του δώσει τη Βίβλο, άλλα αφού ο Bates αρνήθηκε, έσκισε μερικές σελίδες και τον ανάγκασε να τις πάρει!

Αφού έφυγε, η γυναίκα κάλεσε τις Αρχές. Σύμφωνα με την αστυνομία, η προσευχή την έσωσε!

Κάμποσες ώρες αργότερα, αστυνομικοί βρέθηκαν να καταδιώκουν και να σκοτώνουν το Bates, αφού είχαν προηγηθεί ανταλλαγές πυροβολισμών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κακοποιός αντέδρασε με τέτοιο τρόπο ερχόμενος «αντιμέτωπος» με τη Βίβλο: τον προηγούμενο μήνα είχε εισβάλει σε ένα σπίτι, ζητώντας χρήματα από τη γυναίκα που βρίσκονταν μέσα, απειλώντας τη πως θα τη βιάσει και θα τη σκοτώσει. Αφού η γυναίκα άρχισε να προσεύχεται, ο Bates το έβαλε στα πόδια.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.