Μια αληθινή ιστορία, που πρέπει να μας προβληματίσει…

Λέγεται «Chicken a la Carte», o δημιουργός του είναι ο Ferdinand Dimandura και είναι (δυστυχώς) αληθινή ιστορία.
Δείτε το μέχρι το τέλος. Συγκινητικό, σοκαριστικό…
Και είναι καλύτερα να μην θεωρούμε οτι ιστορίες σαν κι αυτήν εξελίσσονται μόνο στην Αφρική ή στην Ασία.


Αν κοιτάξουμε λίγο πιο προσεχτικά, θα δούμε ότι πλέον ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. Γιά να πεισθούμε αρκεί μιά βόλτα σε κάποια λαϊκή αγορά το μεσημέρι, όταν μαζεύουν τους πάγκους… εντύπωση κάνει η δοξολογία προς Τον Θεό… εύχομαι να μαλακώσει η καρδιά μας, να προσφέρουμε σε αυτούς που δεν έχουν.. γιατί κι αυτά που έχουμε εμείς.. ο Θεός τα ευλόγησε.. και θα δώσουμε λόγο εάν κάναμε καλή χρήση!! Αμήν!

                                                                    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>