deos

Δέος από το «σημάδι» που εμφανίστηκε κοντά στην Κωνσταντινούπολη παραμονές Πάσχα!

deos

Στην ασιατική ευρύτερη περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης στον δρόμο προς την Άγκυρα, αποκαλύφτηκε από τις αρχές της περιοχής Düzce, ένα σπάνιο εύρημα βυζαντινής περιόδου, που αναπαριστά με πολύ εντυπωσιακό τρόπο την… Αποκαθήλωση του Ιησού Χριστού.

Όπως αναφέρεται, το εύρημα αυτό βρέθηκε από κάποιο ναυάγιο στην θαλάσσια περιοχή της Düzce, (περιοχή Μαύρης Θάλασσας) και ανάγεται στην πρώιμη βυζαντινή περίοδο και είναι ανυπολογίστου μεγάλης αξίας.

Το εύρημα μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Γενικής Ασφαλείας της πόλης και γίνεται έρευνα γιατί έγινε προσπάθεια το βγάλουν κρυφά στο εξωτερικό, όπως γράφει ο δημοσιογράφος nikosxeiladakis.gr.

Το εύρημα αυτό και μάλιστα παραμονές του Πάσχα των Χριστιανών, για πολλούς δίνει πολύ σημαντικό μήνυμα σε μια σημερινή Τουρκία που σπαράσσεται από εμφύλια σύρραξη και οδηγείται σε ένα κρίσιμο δημοψήφισμα εν μέσω της μεγαλύτερης κρίσης της σύγχρονης ιστορίας της.

Είναι η Αποκαθήλωση του Ιησού Χριστού!

Πηγή:newsbomb.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.