02-720x415

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ….ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

Οι μετεωρολόγοι είχαν προβλέψει ότι ο καιρός θα ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο χειμωνιάτικος. Και έπεσαν διάνα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sinidisi.gr, στα Καλάβρυτα αυτή την ώρα χιονίζει!!! Τι κι αν πλησιάζουμε στο τέλος του Απριλίου.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες υπάρχει πιθανότητα τοπικά να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει για τα νότια της χώρας η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου, με έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης που εξέδωσε.

Από την πρόσκαιρη επιδείνωση αναλυτικότερα θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος, η Κρήτη, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν η Ανατολική Στερεά.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το βράδυ προβλέπεται σταδιακή βελτίωση αρχικά από τη Δυτική Ελλάδα με τη θερμοκρασία την Κυριακή να παρουσιάζει σταδιακή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Το τελευταία 24ωρο σημειώνονται ισχυρές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας ενώ σήμερα ο χιονιάς επισκέφτηκε και περιοχές ορεινές της κεντρικής Ελλάδας. Είναι ένα σπάνιο φαινόμενο για την εποχή που βρισκόμαστε και γενικότερα σημειώθηκαν χαμηλές θερμοκρασίες ρεκόρ ως και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα της βόρειας κυρίως Ελλάδας.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.