101

Έξι άνδρες μπαίνουν σε ένα κατάστημα McDonald’s και αρχίζουν να τραγουδούν. Στο 1:02 θα συμβεί κάτι πραγματικά συγκινητικό

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά βίντεο με ευφάνταστες προτάσεις γάμου. Καμία, όμως, δεν είναι σαν αυτή που πρόκειται να παρακολουθήσετε παρακάτω! Αφενός γιατί οι πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι άτομα που πάσχουν από σύνδρομο Down, αφετέρου γιατί δεν πρόκειται για πρόταση γάμου!
Η 21η Μαρτίου έχει θεσμοθετηθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων που πάσχουν από Σύνδρομο Down. Με αυτή την αφορμή, μια ιταλική εταιρία παραγωγής, βιντεοσκόπησε μια μεγάλη στιγμή του Salvatore και την Caterina. Μια ιδιαίτερη πρόταση! Όχι γάμου, αλλά συμβίωσης!
Όλα ξεκινούν, όταν έξι άνδρες μπαίνουν στο εστιατόριο που δουλεύει η Caterina και της τραγουδούν το “Come Away With Me.”

101

022

Τους ακολουθεί ο Salvatore, ο οποίος γονατίζει μπροστά στην αγαπημένη του και της προσφέρει ένα κλειδί! Αυτό του νέου τους σπιτιού!

01

Πολλοί θεωρούν πως τα άτομα με σύνδρομο Down δεν μπορούν να ζήσουν ανεξάρτητα. Αυτό όμως δεν ισχύει κι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι που πάσχουν από αυτή τη γενετική ανωμαλία κάνουν φυσιολογική ζωή και είναι αυτόνομοι! Μάλιστα, υπάρχουν πολλοί που προσφέρονται να τους βοηθήσουν να διεκδικήσουν μια όμορφη ζωή, όπως την ονειρεύτηκαν και τους αξίζει!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως αυτό το χαριτωμένο ζευγάρι έκανε πραγματικότητα το όνειρο του. Θα συγκινηθείτε!

diaforetiko.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Αφήστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Το panagiamegalohari.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.